Nachtlenzen

Gezond lensdragen met een uitzonderlijk draagcomfort.

Nachtlenzen zijn lenzen op maat. Deze lenzen zijn de 1e keuze voor wie uitzonderlijk draagcomfort en ooggezondheid belangrijk vinden. Daarnaast hebben Nachtlenzen een remmende werking op bijziendheid (min-correctie). Daarom zijn ze ook 1e keuze voor wie aan bijziendheidsmanagement wil doen (Voor meer info omtrent bijziendheidsmanagement, klik hier).

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken je hoornvlies niet, bijgevolg drijven ze op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt  zien zonder bril of lenzen.
Nachtlenzen zijn dus goede oplossing wanneer je last hebt van droge ogen en je gewone contactlenzen maar moeilijk verdraagt! Daarnaast zijn ze ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee het ultieme comfort en een maximum aan vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Meer info? Mogelijks ben je onbekend met deze manier van maatwerk-lenzen dragen. Voor vragen en extra info bent u ons welkom in de winkel.

Wil je weten of ook jou ogen geschikt zijn voor nachtlenzen? Dan maken wij graag een afspraak. U kan ons contacteren via telefoon, email of online agenda (kies voor:"geschiktheidstest nachtlenzen").

BELANGRIJK: 
Wanneer u voor een geschiktheidstest komt en u bent reeds een zachte-lensdrager, dan mag u de 2 dagen voor de afspraak + de dag van de afspraak géén lenzen dragen.
Bent u reeds een harde lensdrager, dan vragen we u op te bellen om wat specifieker te kunnen afspreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x