Nachtlenzen

Bent u op zoek naar nachtlenzen van een brillenwinkel in Wommelgem? Bij ons kunt u vertrouwen op expertise, kwaliteit en uitgebreide service wanneer het aankomt op nachtlenzen. Uw zicht is onze prioriteit. Met een breed aanbod aan verschillende nachtlenzen, is er altijd een optie die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wacht niet langer en neem de stap naar een heldere toekomst.

Wilt u nachtlenzen kopen in Wommelgem?

Nachtlenzen bestellen bij onze professionals in Wommelgem 

Overweegt u om nachtlenzen te kopen bij professionals in Wommelgem, niet ver gevestigd van Mortsel en Ranst? U verdient niets minder dan het allerbeste. Nachtlenzen zijn lenzen op maat. Deze lenzen zijn de eerste keuze voor wie uitzonderlijk draagcomfort en ooggezondheid belangrijk vinden. Daarnaast hebben nachtlenzen een remmende werking op bijziendheid (min-correctie). Daarom zijn ze ook de eerste keuze voor wie aan bijziendheidsmanagement wil doen. Nachtlenzen draagt u als u slaapt. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen. De lenzen raken het hoornvlies niet, bijgevolg drijven ze op uw traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van uw oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat u overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen zijn dus goede oplossing wanneer u last hebt van droge ogen en u gewone contactlenzen maar moeilijk verdraagt! Daarnaast zijn ze ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als u gewoon geen bril wilt. Met een breed aanbod aan verschillende nachtlenzen, is er altijd een optie die aansluit bij uw wensen en behoeften. Als opticien in Wommelgem leggen we de lat hoog en stellen we uw tevredenheid centraal. Misschien denkt u ook wel eens aan een bril kopen? Wij bieden zowel brillen als lenzen aan, inclusief zachte daglenzen. Voor wie het liefst kiest voor gemak, hebben we ook gebruiksvriendelijke wegwerplenzen in ons assortiment.

Plan een afspraak via onze online agenda

Bekijk onze online agenda, kies het moment dat voor u het beste uitkomt en plan meteen uw afspraak in voor een oogmeting. Bij Optiek Frits Van Den Bosch in Wommelgem, niet ver van Ranst en Mortsel, bent u in goede handen wanneer u wilt investeren in nachtlenzen. Mogelijks bent u onbekend met deze manier van maatwerk-lenzen dragen. Wanneer u voor een geschiktheidstest komt en u bent reeds een zachte-lensdrager, dan mag u de twee dagen voor de afspraak én de dag van de afspraak géén lenzen dragen. Bent u reeds een harde lensdrager, dan vragen we u op te bellen om wat specifieker te kunnen afspreken. Voor vragen en extra info over nachtlenzen, drivesafe brillenglazen, monturen of hd-glazen bent u welkom bij onze winkel in Wommelgem, in de buurt van Ranst en Mortsel.

BELANGRIJK: Wilt u zachte maatwerk lenzen laten aanmeten en bent u reeds een zachte-lensdrager? Dan mag u de 2 dagen voor de afspraak + de dag van de afspraak géén lenzen dragen. Bent u reeds een harde lensdrager, dan vragen we u op te bellen om wat specifieker te kunnen afspreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x