Zonnebrillen

Wanneer u denkt aan een zonnebril kopen bij een opticien in Wommelgem, denkt u ongetwijfeld aan kwaliteit, stijl en bescherming. Bescherm uw ogen tegen de schadelijke uv-stralen met een modieuze zonnebril, perfect passend bij uw stijl. Investeren in een kwalitatieve zonnebril is meer dan een modieuze keuze; het is een besluit om uw ogen de best mogelijke bescherming te bieden.

Wilt u een zonnebril kopen in Wommelgem?

De waarde van een kwalitatieve zonnebril kopen bij onze zaak in Wommelgem

Een kwalitatieve zonnebril garandeert een optimale bescherming tegen uv-stralen, voorkomt vroegtijdige veroudering van de ogen en reduceert de kans op oogaandoeningen. Bovendien zorgt een stevig en duurzaam frame ervoor dat uw zonnebril langer meegaat, waardoor u op de lange termijn zowel uw ogen als uw portemonnee een dienst bewijst. Kiezen voor kwaliteit is kiezen voor een zorgeloze, zonnige toekomst! Ze beschermen de ogen in elk seizoen tegen de overdaad aan uv-stralen en bieden daarmee een comfortabel en veilig zicht. Tip: de meeste zonnebrillen kunnen gecombineerd worden met zonneglazen op sterkte. Zo ziet u even scherp als met uw gewone bril en kunt u probleemloos wisselen met uw correctiebril. Kijk voor interessante aanbiedingen bij onze acties.

Zonnebrillen op sterkte kopen bij een expert

Voor de reiziger en voor de thuisblijver. Voor de "bon-vivant" en voor de problemsolver. Voor de modefreak en voor de conformist. Voor elkeen is er een juiste zonnebril. De zomerse zonnestralen kunnen prachtig zijn, maar zonder de juiste bescherming kunnen ze ook schadelijk zijn voor uw ogen. Waarom zou u dan niet kiezen voor een zonnebril kopen bij een ware professional in Wommelgem, niet ver van Ranst en Mortsel? Met de grootste optiekzaak van Vlaanderen achter de hand, bent u verzekerd van een professionele oogmeting, advies op maat en een persoonlijke aanpak. Of u nu op zoek bent naar een standaard zonnebril van onze zaak in Wommelgem, niet ver van Ranst en Mortsel, een kinderzonnebril wenst of de voorkeur geeft aan een sportbril op sterkte, alles is mogelijk. Als u dan toch bezig bent, waarom niet ook even kijken naar een gewone nieuwe bril of glazen met blauwfilter? Kom onze monturen gerust passen!

Plan vandaag nog uw bezoek

Onze zaak is goed bereikbaar voor elke klant. Bekijk onze online agenda, kies het moment dat u het beste uitkomt en plan meteen uw afspraak in. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw keuze. U wilt graag een zonnebril kopen bij een zaak in Wommelgem, niet ver gelegen van Mortsel of Ranst? Optiek Frits Van Den Bosch is uw betrouwbare partner voor een stralende zomer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x