Kinderzonnebrillen Wommelgem

  Grootste optieker van Vlaanderen

  Brillen voor kinderen

✔  Verschillende oogmetingen

Bij het zoeken naar kinderzonnebrillen van een betrouwbare opticien in Wommelgem wilt u enkel het beste voor uw kleine spruit. De oogjes van uw kind verdienen de beste bescherming tegen de felle zon. Zoek niet langer, bij Optiek Frits Van Den Bosch zit u goed!


Bent u geïnteresseerd in kinderzonnebrillen in Wommelgem?

Waarom zijn kinderzonnebrillen van onze zaak in Wommelgem een must-have?

Investeren in een zonnebril voor kinderen is niet zomaar een modetrend, het is een essentiële bescherming. Kinderogen zijn meer doorschijnend dan die van volwassenen, waardoor ze gevoeliger zijn voor schadelijke uv-stralen. Een goede zonnebril filtert deze stralen, waardoor het risico op oogbeschadigingen en toekomstige oogaandoeningen vermindert. Bovendien helpt een zonnebril ook om het scherpe zonlicht te temperen, wat comfortabeler is voor de ogen en hoofdpijn door verblinding voorkomt.

eye-img

Investeer in oogbescherming voor uw oogappel

Kwalitatieve kinderzonnebrillen kopen, dat is een investering in de toekomstige ooggezondheid van uw kind. Bij onze zaak in Wommelgem, niet ver van Ranst en Wommelgem, vindt u zoveel meer dan de beste kinderzonnebrillen. Ook zorgen wij voor de expertise die nodig is om de juiste keuze te maken. Als de grootste optiekzaak van Vlaanderen staan wij garant voor professionele oogmetingen, persoonlijk advies op maat en een hartelijke aanpak op maat van het kind. En dat is niet alles! Heeft uw kind misschien ook nood aan gewone kinderbrillen? Of een bril op sterkte voor in de klas? Voor de sportievelingen onder hen hebben we zelfs zwembrillen op sterkte en een sportbril op sterkte, zodat ze zonder zorgen kunnen sporten.


Plan uw afspraak en bescherm de oogjes van uw kind!

Neem nu een kijkje in onze online agenda en plan direct uw afspraak met dé opticien in Wommelgem. Samen zorgen we ervoor dat de ogen van uw kind optimaal beschermd zijn, zowel op zonnige dagen als tijdens het sporten of in de klas. Bij Optiek Frits Van Den Bosch bent u altijd zeker van de beste zorg en een ruim assortiment aan de meest stijlvolle kinderzonnebrillen in regio Wommelgem, Ranst en Mortsel. Heeft u een vraag voor ons team? Aarzel dan niet en contacteer ons.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x