Tiltglazen

Langdurig kijkcomfort zonder hoofdpijn, oogvermoeidheid of lichtgevoeligheid. Daarnaast een oplossing voor wie niet aan zijn/haar glazen kan wennen.

Tiltglazen, voor langdurig kijkcomfort zonder hoofdpijn, oogvermoeidheid of lichtgevoeligheid

Wordt u steeds met frisse ogen wakker maar merkt u doorheen de dag al snel dat visuele taken uw ogen belasten? Verloopt de dag voor u met steeds toenemende hoofdpijn of oogvermoeidheid? Is de eerste moment dat u ergens een blik opwerpt scherp maar wordt het beeld steeds waziger of begint het te dansen? Als u 1 of meerdere van de kenmerken hierboven herkent, dan zijn tiltglazen de beste keuze om visuele stress tegen te gaan.

Tiltglazen zijn glazen die hun nut kunnen bewijzen wanneer u een tilt-afwijking aan uw oog/ogen heeft. Zulke afwijking zet extra stress op het visuele systeem en kan mogelijks astenope klachten veroorzaken. Door de glascorrectie "getilt" te laten slijpen, zorgen we ervoor dat ook deze oogafwijking een correctie krijgt. Resultaat is een meer ontspannen kijk de hele dag lang. Bijgevolg ervaart u minder hoofdpijn, lichtgevoeligheid, oogvermoeidheid…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x