Digitale brillenglazen

De perfecte alledaagse brillenglazen voor de digitale levensstijl.

Digitale brillenglazen, de perfecte alledaagse brillenglazen voor de digitale levensstijl

Bent u tussen de 30 en 45jaar zoekt u naar een remedie voor overbelaste ogen tgv frequent gebruik van digitale apparaten? Dan zijn digitale brillenglazen absoluut de beste vrienden van uw ogen. 

We kijken gemiddeld 5 uur per dag naar het scherm van onze smartphone, tablet, of tv. We werpen zelfs gemiddeld 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon! En deze cijfers gaan in de toekomst alleen maar stijgen. Kleine  keer per dag een blik op onze mobiele telefoon! En deze cijfers gaan in de toekomst alleen maar stijgen. Kleine  noemen: computervisiesyndroom.

Digitale brillenglazen bieden hiervoor de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een geoptimaliseerde zone voor dichtbij – het maakt niet uit waar we naar kijken. Deze brillenglazen helpen niet enkel bij snel scherpstellen op digitale apparaten, maar helpen ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.

TIP: Deze leeftijdsgroep wisselt graag eens af van outfit. Zo willen ze hun bril dan ook afstemmen op de "tenue van de dag". Wisselt u graag eens af van bril, net zoals u dat doet met uw schoenen? Kijk voor interessante aanbiedingen bij Acties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x